Вітаємо Вас на сайті  „Закарпатського Геодезичного Центру”

Державне підприємство „Закарпатгеодезцентр” є потужним виробником високотехнологічної картографо-геодезичної інформації. Створене, і непросто створене, а буквально випестуване в скрутні післяперебудовні роки працьовитими і обдарованими людьми, фанатами і патріотами своєї справи. Переконаними прихильниками сучасних цифрових технологій, GPS і ГІС технологій, аерофото- і космічної зйомки, лідарних зйомок і систем мобільного картографування. В колективі поєднуються знання і досвід, молоді фахівці різних спеціальностей з фахівцями ветеранами загартованих  досвідом  інженерно-геодезичного і картографічного забезпечення будов Сибіру, гірничої промисловості Курської магнітної аномалії, Донбасу і Кривбасу, геологічних вишукувань Карпатського регіону, вже в роки незалежності України  - протипаводкових і протизсувних заходів у басейні р. Тиса,  проектування й будівництва мостових переходів через р. Дніпро в м. Запоріжжя й м. Києві, в створенні топооснови 1:2000 для розробки генпланів на міста Ужгород, Запоріжжя, Миколаїв, Одеси, Бердянська, Ялти, Алушти, створенні сучасної GPS мережі перманентних станцій та інших проектів.

Набуто досвід співпраці з органами влади та місцевого самоврядування і держбюджетними установами, проектними інститутами й компаніями різних форм власності.

Розташоване підприємство в Карпатському регіоні у чудовому місті Мукачево, транспортному вузлі міжнародних залізничних магістралей --- Москва - Київ - Будапешт - Белград - Рим і Москва - Київ - Братислава - Прага - Відень; та автомобільні траси --- Київ-Будапешт-Відень і Київ-Прага.

І якщо гори Карпати це перлина України то Мукачево безперечно є перлиною Карпат. На околицях Мукачева знаходиться не тільки всесвітньо відомий  Мукачівський замок «Паланок», а й  най північніша у світі місцевість, де вирощують чай.

Більш детально про напрямки діяльності можна ознайомитись у розділа:

 

НАШІ ПАРТНЕРИ

ZAKPOS

НАШІ РОЗРОБКИ

TCPScript
GedTools

Статистика

Користувачів: 8
Новин: 14
Посилань: 4

Кто он-лайн